background

Alarko Carrier Arıza - Bursa Ertuğrul Kent Kombi Fiyat

Kombi Arıza, Bakım ve Tamircileri konularında bilgiler

Alarko Carrier Arıza - Bursa Ertuğrul Kent Kombi Fiyat
Bursa Kombi Servisi (Arıza ve Bakım) ile uzun yıllar alan iş tecrübemizle iş ahlakı çerçevesinde, sağlıklı ve hızlı arıza giderilmesi, müşteri memnuniyetine öncelik verilerek hizmet sunulmakta olup, Alarko Carrier, Alarko Carrier, Alarko Carrier, Alarko Carrier, Alarko Carrier, Alarko Carrier, Alarko Carrier, bosc, Alarko Carrier ve her marka kombi tamir servisi hizmeti vermekteyiz. Bursa kombi bakımı kombi arıza onarımı konusunda 19 yıllık üst düzey tecrübemiz ile Bursa semtlerine kombi yetkili servis firmamız hizmet vermektedir. Bursa genelinde kombi servisi olarak, kombi servis hizmeti işçilik ve parça garantisi dahilinde olup, mevzusunda uzman ve tecrübeli servis elemanlarımızca verilmektedir.
Servisimiz tam ve kusursuz servis olmasına rağmen yapılan işçilik ve kombi yedek parça değişimlerine 1 sene yerinde garanti sağlamakta. Temizleme işleminde, petek temizleme kimyasalı su ile karışır ve belli bir sıcaklığa getirildikten sonra, pompa basıncı uygulanır, sonrasında kimyasal maddenin bütün sistemde dolaşmasıyla pis sular ve kireç birikintileri hijyenik olur.
Bursa Ertuğrul Kent Kombi Arıza hizmetlerimiz yanısıra, Ahmet Yesevi Kombi Arıza, 100. Yıl Kombi Arıza, Koğukçınar Kombi Arıza şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım