background

Alemdar Bursa Klima-Kombi Tamir Servis detayları

Klima-kombi Tamir ve Bakımı ve Onarımı, Klima-kombi Tamiri Bursa

Alemdar Bursa Klima-Kombi Tamir Servis detayları
Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak Alemdar ve Bursa tüm bölgelerinde kombi bakımı ve tamirinin yanısıra, kombi ve şofbenleriniz ile ilgili her türlü sorununuzun giderilmesi için çözümler üretiyoruz. Peteklerde zamanla ısı kaybı görebilirsiniz, bunların en başında radyatör peteklerin üstü kısmının ısınıp alt tarafının ısınmaması en çok karşılaşılan sorunlarından biridir.
Kombilerinize her yıl yaptırdığınız bakım cihazınızın ömrünü uzatır. Firmamız uzman kadrosu ile kombilerinize kombi yedek parça, kombi bakımı, kombi montajı ve yerinde yöntem servis faaliyetleri vermektedir. Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak kombi, kazan, yoğuşmalı kombi modellerinde usul servis hizmeti sunmaktayız. Bursa Kombi bakım merkezinde her marka kombi brülör şofben bakım onarım ve tamiri yapılır.
Bursa Alemdar Klima-Kombi Tamir hizmetlerimiz yanısıra, Ertuğrul Kent Klima-Kombi Tamir, Çağrışan Klima-Kombi Tamir, Balat Klima-Kombi Tamir, Beşevler Klima-Kombi Tamir, Akçalar Klima-Kombi Tamir, Kayapa Klima-Kombi Tamir, Çalı Klima-Kombi Tamir, Yenibağlar Klima-Kombi Tamir şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım