background

Baymak Hamitler Arıza - Bursa Klima Bakım

Klima Arıza, Bakım ve Tamircileri konularında bilgiler

Baymak Hamitler Arıza - Bursa Klima Bakım
Müşterilerimizin sağlığı ve can güvenliği her zaman için bizim önceliğimizdir. Özellikle kış aylarının vazgeçilmezi olan kombiniz kışın sizi yarı yolda bırakmasın. Bursa kombi servisi olarak marka ayırmadan Bursa şehrinde kombi servis sorunu yaşayan tüm doğalgaz kullanıcılarına kombi bakımı, kalorifer temizleme, kalorifer su kaçağı tespiti, termal kamera ile ısı kayıpları tespiti yapmaktayız.
İşyerinize evinize eksiksiz kombi klima almak için bize ulaşabilir metod ileri kombi servisi olarak teknisyenlerimizden yardımıyla size özel kombi klima cihazları hakkında yardım alabilir satış ve montaj desteği talebinde bulunabilirsiniz. Bursa da petek temizleme işlemleri yapmakta olan firmamız sizler için aynı zamanda kombi bakımı da sunuyoruz.
Bursa Kombi bakım merkezinde her marka kombi brülör şofben bakım onarım ve tamiri yapılır. Değişen parçaların bir yıl garantili olması müşterilerin yüzünü güldürmektedir.
Bursa Hamitler Klima Arıza hizmetlerimiz yanısıra, Gürsu Klima Arıza, Üçevler Klima Arıza, Bademli Klima Arıza, Yeni Karaman Klima Arıza, Beşevler Klima Arıza şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım