background

Baymak Luna Ertuğrul Kent Bakımı - Bursa Klima - Kombi Bakım ve Onarım

Klima - Kombi Bakımı, Bakım ve Onarım ve Tamir konularında bilgiler

Baymak Luna Ertuğrul Kent Bakımı - Bursa Klima - Kombi Bakım ve Onarım
Kombiniz arızalandığı için servis yetkili elemanını göndererek kombinizi onardı diyelim; ancak bir ay içerisinde kombiniz tekrar arıza yaptı, bu yapıda garanti için arıza yapan parça bizim değiştirmiş olduğumuz parça ise garanti kapsamı arasında biz o parçayı tekrar değiştiririz. Evinizdeki her marka kombilerin tamir, servis ve bakım gerektiren noktalarında firmamızla irtibata geçebilirsiniz. Baymak Luna servisi Bursa ferroli kombi servisi size telefon numarası kadar yakın.
Bursa Beyaz Eşya ve kombi Servisi olarak beyaz eşya servis hizmetini yerinde ve zamanında gerçekleştirmekteyiz. Ödeyeceğiniz ufak bir bakım ücreti sene boyunca sizlerin faturalarında gerekli olan düşüş devamında pek de ağır gelmeyecektir ve bu sayede tüm sisteminiz çok daha yıllar sizlere kaliteli performans sunacaktır.
Fan motorları kombi markalarına ve modellerine göre değişken durum ve özelliklerde üretilmektedir. Kombi cihazınıza sezon sonu kullanımı sayesinde yılda bir defa mutlaka bakım yaptırmanız Bursa kombi firmamız tarafından tavsiye edilir. Ustalarımız son derece dikkatli ve titiz çalışarak tam ve kusursuz solüsyon ve petek temizleme makinesi yardımıyla petekleri temizlerler.
Bursa Ertuğrul Kent Klima - Kombi Bakımı hizmetlerimiz yanısıra, Konak Klima - Kombi Bakımı, Görükle Klima - Kombi Bakımı, Çağrışan Klima - Kombi Bakımı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım