background

Beko Ertuğrul Kent Tamiratı - Bursa Klima ve Kombi Arızaları

Klima Ve Kombi Tamiratı, Arızaları ve Onarımı konularında bilgiler

Beko Ertuğrul Kent Tamiratı - Bursa Klima ve Kombi Arızaları
Ertuğrul Kent kombi arıza servisi kombinizin dostudur. Kombi ortalama basıncı minimum 1 bar olmalıdır. Markası ve modeli ne olursa olsun kombi-klima arızası halinde uygulama servisimizi arayarak arıza kaydı bırakmanız halinde aynı gün hatta 1-2 saat arasında yetkili ustalarımızı adresinize gönderiyoruz. Evinize uzak olan bir servisin, arızaya müdahale etmesi de uzun sürecektir.
Bu işlemle sadece tesisattaki bulanık su atılır bir de yeni su basılırsa görüntü olarak tamamdır ama işlevsel olarak etkisizdir.
Kombi Bakımı, Kombi Arıza, Kombi Servisi sektöründe yeterli bilgi birikimine sahip olmayan kişilerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Kombim ısıtmıyor, sıcak su ile ilgili problem var, peteklerim eşit derece ısı vermiyor; ne yapabilirim? diyorsanız Beko kombi servisi yanınızdadır.7/24 soru sormak ya da uygulama destek almak için bize ulaşabilirsiniz..
Bursa Ertuğrul Kent Klima ve Kombi Tamiratı hizmetlerimiz yanısıra, Emek Klima ve Kombi Tamiratı, Işıktepe Klima ve Kombi Tamiratı, Yıldırım Klima ve Kombi Tamiratı, Görükle Klima ve Kombi Tamiratı, 23.Nis Klima ve Kombi Tamiratı, Osmangazi Klima ve Kombi Tamiratı, Gürsu Klima ve Kombi Tamiratı, Bademli Klima ve Kombi Tamiratı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım