background

Bursa Emek Klima ve Kombi Tamiratı

Klima Ve Kombi Tamiratı ve Arızaları, Klima Ve Kombi Tamircisi Bursa

Bursa Emek Klima ve Kombi Tamiratı
Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için 7/24 çalışan çağrı merkezimiz ve deneyimli aşama kadromuzla; en kaliteli durumda kombi servisi, kombi bakımı, kombi arıza ve petek bakımı faaliyetleri sunuyoruz. Kombilerde doğalgaz tesisat petek ve bağlantılarının gerektiği gibi olmalıdır. Tek eşanjörlü (birleşik eşanjör) kombilerde üç yollu vana gibi ilave ekipmanlar gerekmediği için arıza oranları düşmektedir.
Müşteri memnuniyetini temel aldığımız çalışma prensibi arasında güler yüzlü ve her biri eğitimli olan yöntem ekibimiz vasıtası ile peteklerin tıkalı olması, filtre tıkanıklığı, su akıtma, ısıtmama, kombinin ateşlememesi gibi durumlar görülür. Kombiye elektirik gelmiyorma sigortasını kapatın veya fişini kontrol edin. Bursa genelinde boşu boşuna yüzlerce lira fazladan masrafa girmeniz ve temizlik işinden sonra ev ve işyerinizi baştan aşağı temizlemek zorunda kalmanızı gerektirmeyen petek temizleme hizmetlerimiz,yeni nesil temizlik sistemleri ve düzgün kimyasal karışımlarla yapmaktayız. Siz tüketici dostlarımızda mümkün olduğu kadar servis elemanın başında durmalı yapılan işlemin sizin gözünüzde ne derece hatasız olduğunu bilmeli gerektiğinde teknikeri uyarmalısınız.
Akıllı robot neticesinde ekiplerimiz kullanmakta olduğunuz kombi peteklerinin bakımını ilaçlı olarak ve garantili olarak yapmaktadır. Bursa kombi bakımı kombi arıza onarımı hususlarında 19 yıllık üst düzey tecrübemiz ile Bursa semtlerine kombi yetkili servis firmamız hizmet vermektedir. Peteklerde zamanla ısı kaybı görebilirsiniz, bunların en başında radyatör peteklerin üstü kısmının ısınıp alt tarafının ısınmaması en çok karşılaşılan sorunlarından biridir.
Bursa Emek Klima ve Kombi Tamiratı hizmetlerimiz yanısıra, 100. Yıl Klima ve Kombi Tamiratı, Özlüce Klima ve Kombi Tamiratı, Yenibağlar Klima ve Kombi Tamiratı, İhsaniye Klima ve Kombi Tamiratı, Esentepe Klima ve Kombi Tamiratı, Osmangazi Klima ve Kombi Tamiratı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım