background

Bursa Geçit Kombi Bakımı ve Onarımı

Kombi Bakımı ve Onarımı ve Onarım, Kombi Bakımı Bursa

Bursa Geçit Kombi Bakımı ve Onarımı
Haftanın her günü hizmet ekibimiz saat 09.00-20.00 içinde kesintisiz sizlere servisi hizmeti vermektedir. Servisimiz tarafından tamir edilen ve değişen parça yapılan uygulama tarihinden itibaren 1 yıl garanti kapsamındadır Geçit kombi servisleri, konutunuzun veya iş yerinizin ısıtma ve sıcak su ihtiyaçlarını karşılayan bir cihaz olan kombilere hizmet vermekteyiz. Kombiler özellikle hermatik olanlar dışarıdan havayı emip yaktıktan sonra, tekrar dışarı verdiği için, içine toz dolmakta algılayıcıları (sensörleri) kirletmekte ve arıza siyaline neden olmaktadır. Bursa' arasında kombi yöntem servisi boyutunda mükemmel hizmet vermekteyiz ve müşteri memnuniyetini, güvenini esas kural olarak benimsemiş olan firmamız başarı çizgisinde sağlıklı adımlar ile ilerlemektedir.
Baca temizliği hususu bacalı kombilerde geçerlidir.
Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak sizler için günün her saati haftanın her günü kesintisiz hizmet vermekteyiz. Bursa kombi servisi dairesi, makine dairesi (bodrumda, arka katta, çatı katında vb.
Bursa Geçit Kombi Bakımı ve Onarımı hizmetlerimiz yanısıra, Nosab Kombi Bakımı ve Onarımı, Kükürtlü Kombi Bakımı ve Onarımı, Gürsu Kombi Bakımı ve Onarımı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım