background

Bursa Klima - Kombi Bakımı ve Onarımı

Klima - Kombi Bakımı ve Onarımı, Tamiratı ve Tamir konularında bilgiler

Bursa Klima - Kombi Bakımı ve Onarımı
Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak kombi kalorifer tesisat sisteminizi petekleri yerinden sökmeden hatasız kimyasal solüsyon ve radyatör temizleme makinesi ile yeniden eski performansında çalışır düzeye yükseltiyoruz. Bizim için yerinde tamiri mümkün olmayan cihaz yoktur. Petek temizliği doğalgazdan tasaruf sağlayabilmek için kombi bakımından sonra, mutlaka yapılması gereken önemli bir işlemdir. Bursa ve diğer tüm semtlerinde 7/24 kombi servis hizmeti veren Alarko Carrier Kombi Servisi, hem paradan hem zamandan tasarruf yapmanıza olanak veriyor.
Kombiye en yakın olan petek en kısık ayarda, kombiden uzaklaştıkça ise peteklerin vana ayarlarının daha fazla açılması gerekir.
Bakımı yapılan her kombi daha tasarruflu kullanmayı sağlayıp, ileri verim alınmasına katkıda bulunmaktadır ki, bu biçim Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak bizim müşterilerimize verdiğimiz önemin göstergesi olmaktadır. Petek temizlemem kimyasalımız borularınıza yapışmış ve borularınızın tıkanmasına neden olan tüm kirleri borunuzun tahliye kısmından açmış olduğumuz delik yardımı ile dışarıya gönderir.
Bursa Organize Sanayi Klima - Kombi Bakımı ve Onarımı hizmetlerimiz yanısıra, Altınşehir Klima - Kombi Bakımı ve Onarımı, Balat Klima - Kombi Bakımı ve Onarımı, Karaman Klima - Kombi Bakımı ve Onarımı, Cumhuriyet Klima - Kombi Bakımı ve Onarımı, Bağlarbaşı Klima - Kombi Bakımı ve Onarımı, Gülbahçe Klima - Kombi Bakımı ve Onarımı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım