background

Bursa Kombi Arızaları Özel Servis

Kombi Arızaları, Onarım ve Tamiri konularında bilgiler

Bursa Kombi Arızaları Özel Servis
Bursa kombi usul servisi olarak amacımız cihazda kaynaklanan problemi en hızlı ve kaliteli yapıda çözüme kavuşturmaktır. Peteklerin arasında zamanla tortu ve pislik oluşur bu tortu ve pislik iki yılda bir en uygun petek yıkama makinesi ile basınç uygulayarak temizlenmesi gerekir petek temizliği için Bursa Alarko Carrier servisini arayabilirsiniz. Stand-By moduna, yani yaz moduna almak en en uygun kullanımdır, Bu şekilde donma-koruma sistemi de aktif durumda olacaktır. Bursa Alarko Carrier kombi ve klima ile ilgili her tür bakım montaj bakım tamirat işleri firmamız tarafından doğru olarak siz müşterilerimize sağlanmaktadır.
Özellikle kış aylarında kombinin bozulması demek, ısınamamak ve banyo yapamamak demektir. Bursa genelinde servis çağırdığınız saate dikkat veriyoruz. Kombide meydana gelebilecek birçok arıza türü olduğu gibi, kombi servisinin yanlış aşama yapması, arızayı gidermek bir yana, farklı arızaların meydana gelmesine yol açabilir.
Günümüz teknolojisinde hermetik kombi, yoğuşmalı kombi ve bacalı kombiler binalarda bulunan bütün tesisatı yakından ilgilendiren sistem halini almıştır. Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak biz deneyimli ve kusursuz ekiplerimizle senelik kombi bakımı işleminizi düzgün ve en kaliteli hizmet ilkesiyle yapmaktayız. Uzun süredir bakım yapılmamış ve ciddi bir tabaka oluşmuş kalorifer peteklerinde ki temizliği yapabilmek için daha çok kimyasal ilaç kullanmak gerekir bu gibi sebeplerle petek temizleme fiyatları değişkenlik göstermektedir. Kombi Klima gibi cihazlarınızın çoğunluğu arıza durumuna geçmesiyle arıza kodları ekranınızda görünecektir.
Bursa 100. Yıl Kombi Arızaları hizmetlerimiz yanısıra, Geçit Kombi Arızaları, Osmangazi Kombi Arızaları, Sırameşeler Kombi Arızaları, Nosab Kombi Arızaları, Yeni Karaman Kombi Arızaları, 100. Yıl Kombi Arızaları şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım