background

Bursa Kombi ve Klima Bakım-Onarım

Kombi Ve Klima Bakım-Onarım ve Tamir, Kombi Ve Klima Bakımı ve Onarımı Bursa

Bursa Kombi ve Klima Bakım-Onarım
Petek temizliğinin pek düşünülmediği ve ihmal edildiği uzun aylar ya da seneler boyunca, peteklerinizdeki bakteriler ve mikroplar çoğal evresinde bulunarak, adeta petekleriniz arasındaki hava boşluklarını kullanarak oralara yuva kurarlar. Piston pompalı hidroforlar iki kısımdan oluşur. Yağ tarafı ve Su gövdesi diye ikiye ayrılan hidroforlar 6 ayda bir mutlaka bakımdan geçmelidir.
Bursa kombi servis ve bakım faaliyetleri size telefon kadar yakın. Bizler Bursa bölgesinde yer alan tüm tüketicilerini önemseyen her zaman en başarılı firma olabilme yolunca işlerini sürdüren, metod açıdan işleri uzmanına bırakarak tüketicilerine beklediği güveni veren, her daim memnuniyet amaçlı hizmetler sağlayan bir firma olarak hizmet vermekteyiz. Kombinin fazla doğalgaz yakmasının önde gelen sebeplerinden birisi bakımsız olmasındandır.
Bursa 19.May Kombi ve Klima Bakım-Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Görükle Kombi ve Klima Bakım-Onarım, Özlüce Kombi ve Klima Bakım-Onarım, Soğukkuyu Kombi ve Klima Bakım-Onarım, Yeni Karaman Kombi ve Klima Bakım-Onarım şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım