background

Bursa Osmangazi Klima - Kombi Tamircileri Ustası

Klima - Kombi Tamircileri ve Bakım, Klima - Kombi Tamiratı Bursa

Bursa Osmangazi Klima - Kombi Tamircileri Ustası
Kombi peteklerinde ortaya çıkan ısınma sorunu için petek temizliği yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Peteklerin altının ısınmaması durumu ile karşılaşan müşterilerimiz için geliştirmiş olduğumuz çözümler ve kullandığımız makinalar ile dertlerine deva oluyoruz. Bursa Kombi ve Klima Servisiolarak her geçen yıl kendi geliştirdiği makinelerle peteklerinizi temizlemeye çalışan ekiplerimiz kalorifer tesisatınız için özel kimyasal ve makinelerle çalışmaktadır.
Kış aylarında evlerinizi ısıtan kombiler büyük bir mana taşımaktadır. Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak kombilerinizin yerinde ve atölyemizde yıllık bakımları uzman usul personelimiz tarafından yapılmaktadır.
Vaillant kombilerde arızalar genelde 2 ye ayrılmaktadır, kalorifer arızası ve sıcak su arızasıdır. Osmangazi Kombi Servisinde önem etmeniz gereken mevzulardan birisi; arıza/bakım vaziyetinde lütfen gelen personellerden servis fişi isteyiniz. Kullanma kılavuzunda ki talimatları uyguladığınız vaziyette arıza halen sürüyor ise kombinizi aldığınız firmanın en yakın yetkili servisine başvurmanız gerekmektedir.
Bursa Osmangazi Klima - Kombi Tamircileri hizmetlerimiz yanısıra, Sırameşeler Klima - Kombi Tamircileri, Geçit Klima - Kombi Tamircileri, Osmangazi Klima - Kombi Tamircileri, Alemdar Klima - Kombi Tamircileri, Çamlıca Klima - Kombi Tamircileri, Kestel Klima - Kombi Tamircileri, Gülbahçe Klima - Kombi Tamircileri, Balat Klima - Kombi Tamircileri şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım