background

Demirci Klima - Kombi Tamircileri Servis

Klima - Kombi Tamircileri ve Tamiri, Klima - Kombi Tamir Bursa

Demirci Klima - Kombi Tamircileri Servis
Bursa servisi olarak günün her saati hizmet sunan Baymak Luna servisi sizleri kış aylarında mağdur etmemek adına oluşturmuş olduğu 7 servis filosu, işin ehli aşama ekip ve 1 yıl garantili yedek parçaları ile arızanın çözümünü ertelemeden, parça bekleme derdi olmadan o anda evinizde çözümler. Uzun süredir hizmette var olan ve her tüketicisinin memnuniyetini kazanmayı başaran Bursa Kombi ve Klima Servisi firmamız da ilkleri yaşayabilirsiniz. Kış aylarının yaklaşmasıyla Bursa merkezli çalışan, fakat tüm Bursa içerisinde Kombi servisleri içerisinde en kaliteli hizmeti sunan kombi tamircisidir.
Bursa Baymak Luna kombi servisi kaliteli ve sağlıklı bir ekipten oluşmaktadır. Kombi arızaları, tesisatı, montajı gibi kombi ile ilgili her türlü ihtiyacınızda çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.
Eğer kombinizi aldığınız andan itibaren sorunsuz ve arızasız uzun yıllar kullanmayı istiyorsanız, kombi bakımını düzenli yaptırmanız gerekmektedir.
Bursa Demirci Klima - Kombi Tamircileri hizmetlerimiz yanısıra, Çamlıca Klima - Kombi Tamircileri, Nosab Klima - Kombi Tamircileri, 29.Eki Klima - Kombi Tamircileri, Organize Sanayi Klima - Kombi Tamircileri, Bademli Klima - Kombi Tamircileri şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım