background

Hamitler Klima Bakım ve Onarım

Klima Bakım ve Onarım, Hamitler Klima Onarım, Klima Bakım

Hamitler Klima Bakım ve Onarım
Bursa servisi kombi bakımı, klima servisi, doğalgaz Servisi olarak yıllardır müşteri memnuniyeti amacıyla uygulama çözümler sunar. Arıza durumları ile karşı karşıya kalmamak için Buderus gibi kaliteli markalardan birini tercih etmemiz gerektiği gibi, servis niteliği ve ağına da değer göstermeliyiz. A, Termoteknik, Royal Kombi Markaları, Hermetik, Bacalı, Yoğuşmalı Kombiler olmak üzere Her tür marka kombide ustalıkla ve tecrübe ile hizmet yerine getirerek kombinizin bakımını, tamirini, tesisat, radyatör, petek temizliği ve onarımını başarılı bir biçimde tamamlıyoruz.
Senede asgari iki kere yapılacak bir bakım, kombinizin verimin ilk günkü haline getirecektir. Sizleri düşünerek var olan ve var olma amacı da sizlerin memnuniyeti olan Bursa Servis firmamız günümüz de huzurlarınıza sizlere kalıcı memnuniyet sözü yaparak çıkmaktadır. Kombide bir problem olup olmadığı ancak alanında uzman servisler tarafından saptanabilmekte. Kısa sürede peteklerinizde herhangi bir problem oluşmuyormuş gibi görünse de, tıkanıklık zamanla daha da artmakta ve ısınma sisteminizin verimliliği günden güne biraz daha azalmaktadır.
Kombi bakımı konularında uzman kombi servisi / kombi ustalarına yıllık kombi bakımınızı yaptırmanızı tavsiye ederiz.
Bursa Hamitler Klima Bakım ve Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Organize Sanayi Klima Bakım ve Onarım, Yıldırım Klima Bakım ve Onarım, Esentepe Klima Bakım ve Onarım, Fethiye Klima Bakım ve Onarım şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım