background

Kestel Bosch Onarımı Fiyat - Bursa Bakım ve Onarım

Klima-kombi Onarımı ve Bakım ve Onarım, Klima-kombi Tamircileri Bursa

Kestel Bosch Onarımı Fiyat - Bursa Bakım ve Onarım
Bursa genelinde kombi ve tesisatlarınıza hiç bir zarar vermeden temizleme kimyasalları ile kombi ve tesisat borularını temizliyor ve sizlere tasarruf sağlıyoruz. Kombi bakımı için gelen personelimiz öncelikle doğalgaz kullanıcısına neler yapılacağı hakkında kısa bir bilgi verir. Bize ulaşan her bakım ve arıza talebi kesinlikle karşılık görür iken, bu nedenle de bakımını ve onarımını yaptığımız tüm ürünleriniz garantimiz kapsamındadır.
Kombiler küçük bir parçasında bile bir sıkıntı, sarsıntı durumunda bile arıza sinyali vererek, daha yolun başında sizleri uyarırlar. Bursa Kombi ve Klima Servisi verdiği çalışmalar içinde kombinin pompa tıkanıklığının giderilmesi, gaz vanalarının kontrolü, basınç ayarının yapılması, kombi sisteminin temizlenmesi yükümlülükleri bulunmaktadır. Sizlere sağladığımız kaliteli bakım ve onarım hizmetinin yanı sıra değişen yedek parça ve işçilik için de 1 yıllık garanti sağlıyoruz. Daha konforlu en ekonomik bir ısınma için uygun servis fiyatıyla petek temizlik işlerinizi Bursa firmamıza yaptırabilirsiniz.
Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak yıllardır Bursa tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.
Bursa Kestel Klima-Kombi Onarımı hizmetlerimiz yanısıra, Görükle Klima-Kombi Onarımı, FSM Klima-Kombi Onarımı, Akçalar Klima-Kombi Onarımı, Cumhuriyet Klima-Kombi Onarımı, Mudanya Klima-Kombi Onarımı, Demirci Klima-Kombi Onarımı, Emek Klima-Kombi Onarımı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım