background

Klima Bakım-Onarım Firmaları detayı - Bursa Fethiye

Klima Bakım-Onarım, Tamiri ve Bakımı ve Onarımı konularında bilgiler

Klima Bakım-Onarım Firmaları detayı - Bursa Fethiye
Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak kalorifer tesisat sistemi temizliği uygulandıktan sonra kombinizin eski ayarda olasına rağmen bakım yapıldıktan sonra daha etkili ısı iletimi olduğunu fark edebilirsiniz. Hem kendimizin, hem de sevdiklerimizin daha güvende hissetmeleri için kombi bakımı noktasında kurallara uymalı ve düzenli olarak kombilerimizin bakımını yaptırmalıyız.
Petek temizliği, radyatörler sökülmeden, temizleme makineleri ve hatasız kimyasallar kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Fethiye da kombi servisi olarak uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışı ile kısa bir sürede bir çok kombi kullanıcısının tercihi olan firmamız kalite ve hizmet anlayışından ödün vermemekteyiz. Bursa Kombi Servisi, kalite ve güvenin birleştiği adres; kombilere hızlı ve ekonomik çözümler sunarken, yapılan işlemlerin 1 yıl garantili olduğunu belirtmek isteriz.
Bursa Fethiye Klima Bakım-Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Çağrışan Klima Bakım-Onarım, Kükürtlü Klima Bakım-Onarım, Sırameşeler Klima Bakım-Onarım, Kestel Klima Bakım-Onarım şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım