background

Klima Bakım ve Onarım Servisi detayları - Bursa Alemdar

Klima Bakım ve Onarım, Bakımı ve Onarımı ve Tamiratı konularında bilgiler

Klima Bakım ve Onarım Servisi detayları - Bursa Alemdar
Teknik servisimiz Alemdar Vaillant kombi servisi hizmeti de vermektedir. Temizleme işleminde, petek temizleme kimyasalı su ile karışır ve belli bir sıcaklığa getirildikten sonra, pompa basıncı uygulanır, akabinde kimyasal maddenin bütün sistemde dolaşmasıyla pis sular ve kireç birikintileri temiz olur. Teknik servisimiz Vaillant brülör servisi hizmetini Bursa ilinin tüm semtlerine vermektedir.
Genel olarak aynı amaçla kullanılan kombiler bu çeşitler çalışma sistemi ve kapasite olarak farklı olmakta ve teknolojik gelişmeler sonrasında ekstra özelliklerle müşterilere sunulmaktadır Konfor ve özelliklerinin yanında kullanım yerine uygun bir cihaz seçilmelidir. Kombi bakımı süreç bitiminde yetkili servis teknikerleri kombi bakım ücretinin de yazılı olduğu bir servis makbuzu bırakmalıdır. Baca tertemiz değilse, yani bacaların temizlenmemesi, bakımının yapılmaması veya standart dışı baca malzemelerinin deformasyona uğraması zehirlenmeye yol açıyor. Kombi ingilizce de (Combined/Birleşik) olarak adlandırılır.
Düşük sıcaklıkta çalışması zorunlu olan (30-50 OC) yerden ısıtma sistemlerinde bu kombinin tercih edilmesi yoğuşmalı kombilerin en kusursuz kullanım seçeneklerindendir.
Bursa Alemdar Klima Bakım ve Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Soğukkuyu Klima Bakım ve Onarım, Kestel Klima Bakım ve Onarım, 29.Eki Klima Bakım ve Onarım, Esentepe Klima Bakım ve Onarım, Özlüce Klima Bakım ve Onarım, Ahmet Yesevi Klima Bakım ve Onarım şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım