background

Klima Bakımı ve Onarımı Özel Servisler Gürsu

Klima Bakımı ve Onarımı, Gürsu Klima Tamircileri, Klima Bakım-Onarım

Klima Bakımı ve Onarımı Özel Servisler Gürsu
Doğalgaz bağlantısı için; genelde şehir bazında abonelik işlemleri değişmekle beraber, şehrinizde bulunan gaz şirketinin (EGO, İGDAŞ, ESGAZ, BURSAGAZ, İZGAZ gibi) yetki vermiş olduğu bayilerden birine giderek, proje ve etüt çalışması yaptırılır. Ücretsiz danışma hizmetimizle, çağrı merkezimize kombinizle ilgili merak ettiğiniz herşeyi çekinmeden sorabilirsiniz. Gürsu ve Bursa nın tüm bölgelerinde kombi bakımı ve tamirinin yanısıra,kombi ve şofbenleriniz ile ilgili her türlü sorununuzun giderilmesi için çözümler üretiyoruz. Bursa kombi Teknik servis uzmanlarımız petek temizliğinizi yapmak için son teknolojiden yararlanıyor ve petek temizliği hususlarında size daha kaliteli hizmet verebilmek için petek temizleme robotlarını kullanıyorlar.
Yapılan işlemler değişimi yapılan yedek parçalar firmamız tarafından bir yıl süre ile garanti altına alınıp bu süre içinde tekrarlanan arızalar hiçbir ücret talep edilmeksizin değişimi yapılır.
Yeni bir kombi cihazı alacağınız zaman ısıtılacak olan evin metrekaresine uygun bir cihaz alınmalıdır. Airfel servis için Bursa Gürsu geneline garantili kombi tamiri hizmeti vermekteyiz. Airfel kombi servisi Bursa arasında garantili yedek parça hizmeti vermektedir. Yıllık Kombi bakımında baca fanı kontrol edilir ve temizlenir.
Bursa Gürsu Klima Bakımı ve Onarımı hizmetlerimiz yanısıra, Hürriyet Klima Bakımı ve Onarımı, İhsaniye Klima Bakımı ve Onarımı, Gürsu Klima Bakımı ve Onarımı, Cumhuriyet Klima Bakımı ve Onarımı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım