background

Klima - Kombi Bakım ve Onarım Ücretleri detayı - Bursa Gürsu

Klima - Kombi Bakım ve Onarım, Bakım ve Onarım konularında bilgiler

Klima - Kombi Bakım ve Onarım Ücretleri detayı - Bursa Gürsu
Petek temizleme fiyatı kombili sistemlerde petek adetine göre yerden ısıtma sistemlerine ise m2 ölçüsüne göre bilirlenir. Bursa petek temizliği firmaları olarak ekibimiz Profesyonel ustalardan oluşmaktadır. Bursa genelinde tesisat akıntıları mevzusunda gerekli bakım ve tamirat işlemleri yapıyoruz.
Kombi cihazları elektrik,doğal gaz,su ve basınçlı gazlar ile çalıştığından,emniyetiniz ve cihazınızın performansı açısından düzenli bakım yaptırmanız gerekmektedir. Kombi ingilizce de (Combined/Birleşik) olarak adlandırılır. Makinayla ilaçlı petek temizliği yapılır. Düzenli bakımı yapılmayan makinelerde ortaya çıkan gevşeme, parçaların işlevselliğini yitirmesi gibi durumlarda kombi servis çalışmalarına başvurulmalıdır.
Sizde firmamızın kaliteli hizmet ve uygun fiyat politikasından yararlanmak için mutlaka bizimle irtibata geçin. Onarım gerçekleşen cihazlara firmamız 1 yıl ücretsiz garanti kapsamı altına alarak sizler ve ürünleriniz ile ilgilenmektedir . Bursa Kombi ve Klima Servisi kombi servisi olarak bize günün her saati ulaşarak hizmet satın alabilirsiniz.
Bursa Gürsu Klima - Kombi Bakım ve Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Osmangazi Klima - Kombi Bakım ve Onarım, Hürriyet Klima - Kombi Bakım ve Onarım, Nosab Klima - Kombi Bakım ve Onarım, Beşevler Klima - Kombi Bakım ve Onarım, 29.Eki Klima - Kombi Bakım ve Onarım şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım