background

Klima - Kombi Tamir Ücret Alemdar

Klima - Kombi Tamir, Bakımı ve Onarımı ve Arızası konularında bilgiler

Klima - Kombi Tamir Ücret Alemdar
Petek temizliği halinde kullanılan kimyasal özel kimyasal bile olsa sirkülasyon pompası ile petek temizliği tam sonuç vermez. Kombi bakımı yaptırırken yanma odalarının temizliğine mana edilmesi ve yanma odasının temizliği kombinizin daha rahat ve verimli çalışmasını sağlayacaktır. Bursa şehrinin her ilçesinde bulunan şubelerimiz ile nerede olursanız olun her zaman hizmetinizdeyiz.
Bursa kombi servis olarak, kombi servis hizmeti işçilik ve parça garantisi dahilinde olup, alanında uzman ve tecrübeli servis elemanlarımızca verilmektedir. Ev tesisatında bir tıkanma, arızalanma oluştuğu biçimde kimi radyatörlere suyun gitmediğini, kimisine az kimisine çok gittiğini görürsünüz. Bursa Kombi Servisi olarak çağrı merkezimizi arayabilir ve kapıda kredi kartıyla ödeme imkanından da faydalanabilirsiniz. Bursa genelinde verdiğimiz hizmetlerde tamir edilen parça veya değişen yedek parça teslimat tarihinden itibaren bir yıl garanti kapsamındadır.
Bursa Alemdar Klima - Kombi Tamir hizmetlerimiz yanısıra, Yıldırım Klima - Kombi Tamir, Altınşehir Klima - Kombi Tamir, Yenibağlar Klima - Kombi Tamir şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım