background

Klima - Kombi Tamircisi Özel Servisi Ertuğrul Kent

Klima - Kombi Tamircisi, Ertuğrul Kent Klima - Kombi Tamircileri, Klima - Kombi Arıza

Klima - Kombi Tamircisi Özel Servisi Ertuğrul Kent
Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak müşteri talebine göre her marka kombi-dogalgaz sobasi,sofben sistemleri üzerine hizmet vermekteyiz. Bizi tercih ederek çok özel bir karara imza attığınız ve pişman olmayacaksınız. Kombi bakımı sırasında Limit değerleri gözden geçirilir. Bursa Kombi ve Klima Servisi kombi servisi, özenle aldığınız kombinizin arıza durumlarında yardımınıza koşmak için var.
Kombi bakımı sırasında beraber servis personeli petekleri de kontrol edip petek temizliği yaptırıp/yaptırmamanız mevzusunda size bilgi verir. Baymak Luna Bursa şubemiz yaklaşık olarak günlük servis hizmeti vermektedir. Baymak Luna markalı kombilerinizde ihtiyaç duyduğunuz tüm bakım, arıza, onarım ve yedek parça değişikliliği gibi işlemler en kısa sürede; 1 yıl garantili olarak firmamız tarafından yapılmaktadır.
Bursa kombi bakımı kombi arıza onarımı mevzusunda 19 yıllık üst düzey tecrübemiz ile Bursa semtlerine kombi yetkili servis firmamız hizmet vermektedir.
Bursa Ertuğrul Kent Klima - Kombi Tamircisi hizmetlerimiz yanısıra, Kükürtlü Klima - Kombi Tamircisi, Osmangazi Klima - Kombi Tamircisi, Balat Klima - Kombi Tamircisi, Yeni Karaman Klima - Kombi Tamircisi, Hasanağa Klima - Kombi Tamircisi, Ertuğrul Kent Klima - Kombi Tamircisi şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım