background

Klima Onarımı Beşevler Bursa

Klima Onarımı, Beşevler Klima Tamiri, Klima Bakımı ve Onarımı

Klima Onarımı Beşevler Bursa
Bursa Kombi Servisi veren firmalar ile uzun görüşmeleriniz sonucunda bir 'Ankara Kombi Servisi' ile kombi montajının yapılması için anlaşabilirsini. Kombi bakımı operasyonu sonbahar mevsiminin başlangıcında her yıl mutlaka yapılması ön görülen ve soğuk kış günleri gelmeden önce kombi cihazınızın incelenip gerekli bakımının yapılması gerekir.
Kaliteli hizmeti özel fiyatlar ile müşterilerine sunan Bursa Kombi ve Klima Servisi ile sorunsuz hizmeti yaşayın. Kombinizin bağlantılarındaki eskime yüzünden su akıtma olasılığı oldugu için zaman zaman kontrol edilmelidir. Vestel Hidrofor Hidroforda çalışan parçalar zamanla aşınır ve kireç bağlar Bakımlarda ve revizyonlarda değişen yeni parçalar su gövdesi:Döküm su gövdesi bünyesinde sürekli basınçlı su barındırmaktadır. Gövde arasında çalışan 4 adet sübap bulunur.
Bursa Beşevler Klima Onarımı hizmetlerimiz yanısıra, Gürsu Klima Onarımı, Emek Klima Onarımı, Akçalar Klima Onarımı, Geçit Klima Onarımı, Çağrışan Klima Onarımı, Altınşehir Klima Onarımı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım