background

Klima Tamiratı İletişim Telefonu bilgileri - Bursa Geçit

Klima Tamiratı, Bakımı ve Onarımı ve Arıza konularında bilgiler

Klima Tamiratı İletişim Telefonu bilgileri - Bursa Geçit
Kombilerinize her yıl yaptırdığınız bakım kabarık faturaları engeller. Ortam büyük ve kombinin kapasitesi küçükse, ya da petek sayısı yetersizse yine ısınma sorunları ile karşı karşıya kalınmaktadır. Kombiniz çalışıyor fakat ısıtmıyor ise kalorifer termostat derecesi düşük olabilir, kalorifer dönüş hattındaki filtre tıkalı olabilir, peteklerinizin ve boru hattının temizlenmesi gerekebilir.
Birçok başarılara imza atmış ve kombi servis elemanları yetiştirip, Bursa tum semtlerine 7/24 Servis imkanı sunmaktayız. Kombinizle ilgili her konuda çekinmeden bizleri arayabilirsiniz.
Kombimize üstün voltaj gelmesinden dolayı ana kartı arıza yapma olasılığı vardır Kombimize regülatör takarak bu sorunu önleyebiliriz. Kombinizin yıllık bakımını ihmal etmeyin. Atık gaz fan ile iç borudan dış ortama cebri olarak atılırken, dış borudan da yanma havasını yanma odasına çeker.
Bursa Geçit Klima Tamiratı hizmetlerimiz yanısıra, Üçevler Klima Tamiratı, Alemdar Klima Tamiratı, İhsaniye Klima Tamiratı, Çamlıca Klima Tamiratı, Işıktepe Klima Tamiratı, Görükle Klima Tamiratı, Nilüferköy Klima Tamiratı, Cumhuriyet Klima Tamiratı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım