background

Klima ve Kombi Bakım ve Onarım 29.Eki Bursa

Klima Ve Kombi Bakım ve Onarım, 29.Eki Klima Ve Kombi Bakımı, Klima Ve Kombi Tamiratı

Klima ve Kombi Bakım ve Onarım 29.Eki Bursa
29.Eki petek temizleme ve kombi servisi sizler için en kaliteli ve dayanıklı malzemeyi kullanan firmamız garantili parça desteği ile de son derece eksiksiz bir hizmet sunmaktadır. Bursa Kombi ve Klima Servisi kombi bakımı firması olarak sunmuş olduğumuz bakım işleri çok kapsamlı olmaktadır.
Karbonmonoksit (co) kandaki oksijen ile yer değiştirerek kanın vücuda oksijen taşımasını önler ve böylece vücudun zehirlenmesine sebep olur, doğalgaz karbon monoksit içermediğinden zehirleyici değildir ancak kapalı bir ortamda çok miktarda bulunduğu zaman oksijen yetersizliğinden boğulmaya sebep olabileceğinden doğalgaz kullanılan ortamların iyi bir durumda havalandırılması gerekir.
Bursa 29.Eki Klima ve Kombi Bakım ve Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Alemdar Klima ve Kombi Bakım ve Onarım, Gürsu Klima ve Kombi Bakım ve Onarım, Altınşehir Klima ve Kombi Bakım ve Onarım, Soğukkuyu Klima ve Kombi Bakım ve Onarım, Ertuğrul Kent Klima ve Kombi Bakım ve Onarım, Hürriyet Klima ve Kombi Bakım ve Onarım, Yıldırım Klima ve Kombi Bakım ve Onarım, Bademli Klima ve Kombi Bakım ve Onarım şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım