background

Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı - Bursa Görükle Ücretleri

Klima Ve Kombi Bakımı ve Onarımı, Görükle Klima Ve Kombi Arızaları, Klima Ve Kombi Tamircileri

Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı - Bursa Görükle Ücretleri
Bursa kombi servisi olarak müşterilerimize sunmuş olduğumuz hizmetlerimiz kombinizin bakım ve onarımı ile tamir ve petek sorunlarınızı çözmektir. Bursa Kombi ve Klima Servisi Servisi güvencesi ile orjinal yedek parça, ekonomik fiyat, periyodik bakım, 1 yıl işçilik ve yedek parça garantisi vermekteyiz. Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak yaptığımız işler sonunda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak adına bir takım garantiler de uygulamaktayız. Alarko marka kombiler mutlaka ortalama iki yılda bir rutin bakımlarının yaptırılması gerekmektedir.
Kombili bir evde, doğalgaz tasarrufu için kullanılmayan salonun radyatörlerini kapatmak veya kısmak yerine kombi sisteminde bir pompa yardımıyla devir daim söz konusudur.
Kombide fark edilemeyen olası arıza ve kaçakların fark edilmesi ve gerekli tedbirlerin zamanında alınabilmesi açısından düzenli bakım yaptırılması gerekiyor.
Bursa Görükle Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı hizmetlerimiz yanısıra, Kestel Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı, Üçevler Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı, Yıldırım Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı, Mudanya Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı, Fethiye Klima ve Kombi Bakımı ve Onarımı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım