background

Klima ve Kombi Onarım - Airfel Arızaları Özel Servisleri

Klima Ve Kombi Onarım ve Arızaları, Klima Ve Kombi Bakımı Bursa

Klima ve Kombi Onarım - Airfel Arızaları Özel Servisleri
Bursa genelinde kombinizle ilgili her konuda çekinmeden bizleri arayabilirsiniz. Kış ayları için soğuklardan kurtulmak ve ortam sıcaklıklarımızı kusursuz seviyelere taşımak için kombi vazgeçilmez bir cihazdır. Deneyimli teknikerlerimiz ile cihazın montaj yapıldığı yerde size zamandan kayıp yaşatmadan araçlarımızda bulunan parçalar ile en kısa süre arasında onarımını yerine getirerek cihazınızı kullanılabilir bir biçimde teslim eder. Ana eşanjör, boyler, üç yollu vana gibi kireçlenmeye ve tesisat suyunda ortaya çıkan pas ve kire maruz kalan parçalar, kireç sökücü ve kimyasallarla temizlenerek içlerinde ortaya çıkan kireç, pas vb.
Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak sadece arıza durumlarında değil, senelik kombi bakımı yaptırmak arasında bizi aramanızı bekliyoruz.
Bursa ECA Kombi Tamiri ve servisi için her daim kombi ustası yetkili elemanlarımız hizmetinizde. Her marka kombi cihazları için Hermatik ve yoğuşmalı kombiler'de elektronik kart tamiri hizmetimiz mevcuttur.
Bursa Osmangazi Klima ve Kombi Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Kükürtlü Klima ve Kombi Onarım, Emek Klima ve Kombi Onarım, Ertuğrul Kent Klima ve Kombi Onarım, Osmangazi Klima ve Kombi Onarım, 23.Nis Klima ve Kombi Onarım şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım