background

Klima ve Kombi Onarımı Çalı Bursa

Klima Ve Kombi Onarımı, Çalı Klima Ve Kombi Tamircileri, Klima Ve Kombi Tamiratı

Klima ve Kombi Onarımı Çalı Bursa
Vaillant markalı kombilerin tüm modellerine hizmet sunmaktayız. Bursa kombi servisi olarak sizlere Bursa geneli her marka Kombi Servis, bakımı için kusursuz ekibimizle hizmet vermekteyiz. Sizlerin memnuniyeti için de huzurlarınızda yer almayı ve çalışmalarımızı devam ettirmeyi devam ediyoruz. Bursa kombi servisi hizmeti vermeye 19 yılı aşkın süre önce başlamıştır Bursa kombi servisi tüm her yere servis elemanları göndermektedir.
Oda Termostatının çalışma şeklinde kombi tarafından ısıtılan sistemdeki su, ayarlanan değere geldiğinde kombi durur. Bursa kombi servisi size mümkün olan en ekonomik, en hızlı ve en kaliteli servis hizmetini sunabilmek amacıyla servis teknisyen ekiplerine belirli eğitimler göstererek ve sınavlar ortaya koyarak daha iyi hizmet anlayışı gütmüştür. Kombinizin Bursa kombi servisimizde bakımı yapılırken ana eşanjör hatasız sıvılarla temizlenir. Bursa kombi tesisat temizleme servisi kombi cihazlarında ortaya çıkan her türlü problemi çözmek için sizin yanınızda olmaya devam etmektedir.
Bu işlemle yüzeylerdeki kireç çözülmez pas ve çamur tortuları sökülemezken Sadece radyatörler su ile yıkanmış olur temiz olmaz. Bursa genelinde yerden ısıtma tesisatlarının temizliği işlemlerini de sizlere sunmakta olan ustamız ayrıca apartman içi elektrik işlerinizi de gerçekleştirmekteyiz. Bursa Kombi ve Klima Servisi yıllardır verdiği hizmet devamında herkesin bir numaralı gözdesi olmayı başarmıştır. Profesyonel aşama servis ekibimizle daima yanınızdayız yapmanız gereken bizi aramak ve müşteri temsilcisi arkadaşlara servis talebinizi belirtmek için 0553 657 3592.
Bursa Çalı Klima ve Kombi Onarımı hizmetlerimiz yanısıra, Konak Klima ve Kombi Onarımı, Akçalar Klima ve Kombi Onarımı, Hürriyet Klima ve Kombi Onarımı, Çağrışan Klima ve Kombi Onarımı, 23.Nis Klima ve Kombi Onarımı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım