background

Koğukçınar Bursa Yoğuşmalı Kombi Tamiratı Özel Servis detayları

Yoğuşmalı Kombi Tamiratı, Koğukçınar Yoğuşmalı Kombi Bakım, Yoğuşmalı Kombi Arıza

Koğukçınar Bursa Yoğuşmalı Kombi Tamiratı Özel Servis detayları
Kombi, tamir, bakım, arıza, ücretsiz kombi usul destek, kombi yardım gibi konularında; kombi işlemleri yaptırmak için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Kombilerde su ısıtma sorunu koşulunda kombi yöntem servisini arayarak arıza kaydı bırakabilirsiniz. Kombi içinden su damlatıyorsa kombinin genleşme tankında delinmiş veya hava kalmamış olabilir pompanın üzerindeki hava purjörü kireçlenmiş olabilir (teknik servisimize başvurunuz). Bacalı kombi ile hermetik kombi arasındaki fark nedir sorusuna; Bacalı kombilerde fan yoktur cevabı uygundur.
Kimyasal ilaç kullanarak petek temizliği ve tesisat temizliği yapıyoruz. Bacalı ve açık yanmalı cihazların kullanıldığı mahale açılmış olan menfezlerin sonradan iptal edilmiş veya kapatılması zehirleyebiliyor. Sökülüp takılan radyatörler zamanla damlamalara ve su kaçaklarına neden olur.
Yeni bir kombi cihazı alacağınız zaman ısıtılacak olan evin metrekaresine uygun bir cihaz alınmalıdır.
Bursa Koğukçınar Yoğuşmalı Kombi Tamiratı hizmetlerimiz yanısıra, Gürsu Yoğuşmalı Kombi Tamiratı, Ertuğrul Kent Yoğuşmalı Kombi Tamiratı, Geçit Yoğuşmalı Kombi Tamiratı, Osmangazi Yoğuşmalı Kombi Tamiratı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım