background

Kombi - Klima Bakımı Özel Servis detayı Çamlıca Bursa

Kombi - Klima Bakımı, Tamir ve Arıza konularında bilgiler

Kombi - Klima Bakımı Özel Servis detayı Çamlıca Bursa
Unutmayın ki tesisatınızda su dışında bulunan her şey tesisatınızın ısıtma verimini engelleyen en büyük etken olmaktadır. Bursa petek kombi bakım firması olarak kombi cihazınız ne marka ve model olursa olsun cihazın yanma verimini arttırmak amacı ile iç tozlarının temizlenmesi. Doğalgaz faturalarının üstün tutarlarda gelmesinin en önemli nedeni konutlarımızda olan izolasyon yetersizliği ve bu nedenle meydana gelen ısı kayıplarıdır. Kombi nedir? Konutun hem ısıtma hem de sıcak su gereksinimini karşılayan bir cihazdır.
Firmamız en gelişmiş cihazlara sahip makinalar devamında kalorifer tesisat temizliği işlemini kısa sürede yapmakta ve maliyetlerinizi düşürmektedir. Bundan aşağı yukarı 20-25 sene kadar önce güncel yaşamımız arasında 'kombi' diye şeklinde tabir yok denecek kadar azdı. Kalorifer tesisatı, radyatör ve kombi kombinasyonu ile çalışmaktadır kombi bakımı yapılıp, radyatör temizliği yapılmaz ise sağlam bir iş ortaya çıkmaz.
Firmamız kendi bünyesinde kurmuş olduğu eğitimli, deneyimli teknikerleri ile siz müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermektedir.
Bursa Çamlıca Kombi - Klima Bakımı hizmetlerimiz yanısıra, Üçevler Kombi - Klima Bakımı, Kükürtlü Kombi - Klima Bakımı, Hamitler Kombi - Klima Bakımı, Fethiye Kombi - Klima Bakımı, Kayapa Kombi - Klima Bakımı, Yıldırım Kombi - Klima Bakımı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım