background

Kombi ve Klima Servisi - Bursa Alarko Tamircileri

Kombi Ve Klima Tamircileri ve Tamiratı, Kombi Ve Klima Bakım ve Onarım Bursa

Kombi ve Klima Servisi - Bursa Alarko Tamircileri
Kombi servisi olarak her marka ve model kombilerin bakımını yapmaktayız. Bursa Alarko kombi servisi orjinal yedek parçaları doğru fiyat avantajı ile sizlere sağlamaktadır.
Kombi bakımı ile bu size; Kombinizin hem daha az yakmasını, hem de tüm peteklerinize daha fazla ısı gitmesini sağlar. Kombi arızaları yaşanmasını en istemediğimiz olaylardır. Çağrı merkezimizi aradığınızda müşteri temsilcimiz kombinizdeki arızanız ile ilgili bilgiyi aldıktan sonra sizin isteyeceğiniz bir saat dilimine randevuyu yazmakta ve o saat diliminde gezici ekibimiz adresinize gelerek önceden tanımlanmış olan arızayı etkili ve kısa sürede tamir etmektedir. Kış aylarında olası soğuk zamanlarda kişiler bulundukları ortamın sıcak olması için çeşitli çabalar harcarlar.
Bursa Yenibağlar Kombi ve Klima Tamircileri hizmetlerimiz yanısıra, Gürsu Kombi ve Klima Tamircileri, Beşevler Kombi ve Klima Tamircileri, Bademli Kombi ve Klima Tamircileri, Fethiye Kombi ve Klima Tamircileri, Emek Kombi ve Klima Tamircileri şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım