background

Organize Sanayi Baymak Arızası Yapan Yerler - Bursa Bakım-Onarım

Kombi Arızası ve Bakım-Onarım, Kombi Bakımı Bursa

Organize Sanayi Baymak Arızası Yapan Yerler - Bursa Bakım-Onarım
Hermatik kombilerin tümünde fan motoru bulunurken, bacalı olan cihazlarda fan motoru bulunmaz. Doğalgazın yanabilmesi için yuzde 5-15 içinde karışım yapması gerekir ki, karışım bu oranın altında ya da üstünde olursa yanmaz ve kusursuz yanma karışımı % 9 doğalgaz %91 havadır.
Kombi elektrik bağlantı sorunu olabilir bu şekilde Şalter kapalı olabilir sorun devam ederse kombi arıza servisi ile iletişime geçin. Kalorifer sisteminde kombi peteklerden daha mükemmel bir yerde bulunduğu için, sirkülasyon sırasında suyun arasında yoğun bir boyutda bulunan kireç ve tortu parçacıkları peteklerin alt taraflarında birikmeye başlar. Petek temizleme, ilaçlı petek temizliği, kalorifer tesisat temizliği, petek yıkama, radyatör temizliği, yerinden çıkarmadan petek temizliği, sektörünün en eski firmalarından biri olan Bursa tesisat tesisat temizliğini peteklerinizi sökmeden daire içerisini kirletmeden işlemini gerçekleştiriyor. Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak öncelikli hizmetimiz Baymak marka kombilerin bakım onarım ve montajlama işlemlerini yapmaktayız.
Bursa Organize Sanayi Kombi Arızası hizmetlerimiz yanısıra, Gürsu Kombi Arızası, Kükürtlü Kombi Arızası, Kayapa Kombi Arızası, Kestel Kombi Arızası, Yenibağlar Kombi Arızası, Ertuğrul Kent Kombi Arızası, Demirci Kombi Arızası, Görükle Kombi Arızası şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım