background

Vestel Altınşehir Tamir - Bursa Kombi ve Klima Arızaları

Kombi Ve Klima Tamir, Arızaları ve Tamiratı konularında bilgiler

Vestel Altınşehir Tamir - Bursa Kombi ve Klima Arızaları
Bursa kombi servisi olarak kombi bakımı her yıl düzenli olarak yapılmalıdır. Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak kombinin onarımı durumunda orijinal yedek parça kullanırken onarım yaptığımız hizmete 1 yıl garanti veriyoruz.
Servis merkezimiz arandıktan sonra verilen adrese aşama ekip gönderilmektedir. Altınşehir kombi servisi hizmetlerimiz firmamız tarafından, tüm semt ve mahallelerine en uygun kombi arıza tamir bakım onarım hizmeti 7×24 sağlıyoruz. Kalorifer peteği temizleme fiyatları aile bütçesine geri kazandırılması için yapılacak olan temizlik süreçlerinin son derece kaliteli olması ve işlemlerde son sistem tesisat cihazları kullanılması gerekmektedir.
Bursa Altınşehir Kombi ve Klima Tamir hizmetlerimiz yanısıra, Işıktepe Kombi ve Klima Tamir, Görükle Kombi ve Klima Tamir, Nosab Kombi ve Klima Tamir, Kestel Kombi ve Klima Tamir, Ahmet Yesevi Kombi ve Klima Tamir, 100. Yıl Kombi ve Klima Tamir, Esentepe Kombi ve Klima Tamir, Hasanağa Kombi ve Klima Tamir şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım