background

Yoğuşmalı Kombi Bakımı ve Onarımı Servisi 23.Nis

Yoğuşmalı Kombi Bakımı ve Onarımı, 23.Nis Yoğuşmalı Kombi Bakımı, Yoğuşmalı Kombi Tamiratı

Yoğuşmalı Kombi Bakımı ve Onarımı Servisi 23.Nis
Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak; bakım, onarım ve arıza giderme süreçlerinin tamamında sizlere bir telefon 0553 657 3592 kadar yakınız. Haftanın her günü hizmet ekibimiz saat 09.00-20.00 içerisinde kesintisiz sizlere servisi hizmeti vermektedir. Bursa firmamız bünyesinde hizmet veren teknikerlerimiz ısıtma sektörünün önde gelen firmalarının merkez servislerinde eğitim almış, uzun yıllar siz değerli müşterilerimize hizmet vermiş uzman kişilerden oluşmaktadır. Ev dekorasyonu ve tadilat için yapılması gerekenler Konut ya da işyerinin tamamında ya da bir bölümünde tadilat yaptırmaya karar verdiğimizde öncelikli olarak yapılması istenenlerin listesi çıkarılmalıdır.
Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak her türlü kombinize modern ve teknolojik uygulamalarla bakım yapıyoruz. Kombi cihazları iç ve dış ortamda değişik hava şartlarına maruz kalan cihazlardır.
Zamanla ortaya çıkan kurum ve pislik tabir edilen maddeler kombinin içinden gelen bazı seslerin nedeni olduğu gibi kalorifer petekleri temizlenmesi size her yönden faydalı sağlayacak önemli bir işlemdir. Bursa Vaillant Kombi servisi hizmetini tüm merkez ilçelere vermekteyiz.
Bursa 23.Nis Yoğuşmalı Kombi Bakımı ve Onarımı hizmetlerimiz yanısıra, Görükle Yoğuşmalı Kombi Bakımı ve Onarımı, Ertuğrul Kent Yoğuşmalı Kombi Bakımı ve Onarımı, Geçit Yoğuşmalı Kombi Bakımı ve Onarımı, 100. Yıl Yoğuşmalı Kombi Bakımı ve Onarımı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım