background

Yoğuşmalı Kombi Servisi - Bursa Baymak Bakımı

Yoğuşmalı Kombi Bakımı ve Tamircileri, Yoğuşmalı Kombi Bakımı ve Onarımı Bursa

Yoğuşmalı Kombi Servisi - Bursa Baymak Bakımı
Bursa kombi servisi olarak doğalgaz faturalarınızın bütçenize zarar vermemesi için kombilerinizin bakımı yanı sıra peteklerinizin ve kalorifer tesisatınızın temizliğinide uzman kadromuzla siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Baymak kombi servisi Bursa arasında garantili yedek parça hizmeti vermektedir. Baymak Servisi Bursa olarak kendini çalışmalarına adamış bir kadro ile sizleri, bir müşteriden çok ailemizin bir mensubu olarak görmekteyiz. Bursa Kombi ve Klima Servisi olarak kombi cihazı çalıştırılmadan önce cihazın ve tesisatının kontrol ve bakımı yapıldıktan sonra cihazı devreye alınması önermekteyiz.
Rutin kontrollerin dışında, kombinin fanından ses gelmeye başlaması, sıcak suyun daha geç gelmesi ya da suyun ısınıp hemen soğuması koşulunda da mutlaka aşama bir servise başvurmak gerekiyor.
Kombi servisi ve/veya bakımı halinde kombi parçalarından herhangi birinin değişmesi gerektiğinde muhakkak orijinal kombi parçası kullanılır ve değişen parça müşteriye teslim edilir.
Bursa Çamlıca Yoğuşmalı Kombi Bakımı hizmetlerimiz yanısıra, Nilüfer Yoğuşmalı Kombi Bakımı, Konak Yoğuşmalı Kombi Bakımı, Soğukkuyu Yoğuşmalı Kombi Bakımı şeklinde Bursa ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA +90 224 250 16 06   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Kombi Petek Temizliğini ihmal etmeyin

%30'a varan tasarruf

×
×
  2242501606   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım